Asumispalvelut

Tällä hetkellä asumispalvelumme koostuvat tehostetun asumispalvelun 12 asukaspaikasta Turkhaudalla, 10 palveluasukaspaikasta Tervakoskella ja tukiasunnoista Ryttylässä.

Tehostetussa asumispalvelussa jokaisella asukkaalla on käytössä oma huone. Huoneen kalusteina ovat sänky, kirjoituspöytä ja -tuoli, vaatekaappi sekä yöpöytä. Halutessaan huoneen voi sisustaa omilla kalusteilla. Kolmella asukkaalla, joiden kuntoutuminen on edennyt on mahdollisuus saada tehostetun asumispalvelun puolella käyttöönsä kaksio. Lisäksi asukkaiden käytössä ovat suuret yhteiset tilat. Yhteisissä tiloissa voi esimerkiksi katsella televisiota, musisoida, pelata biljardia jne. Wc:t, suihkut ja sauna ovat yhteiskäytössä.

Palveluasumisen asiakkailla on myös käytössä oma huone ja yhteistilat. Yhteistiloja ovat esim. keittiö, oleskelutilat, pesutilat, saunat ja wc:t. Palveluasunnot sisustetaan joko asiakkaan omilla tai palvelun tuottajan kalusteilla.

Tukiasunnot ovat pääosin kaksioita. Yksi kolmio toimii kahden asukkaan soluna. Tukiasunnot sisustetaan pääosin asiakkaiden omilla kalusteilla. Tukiasuntojen asukkaat voivat käyttää hoivakodin yhteisiä tiloja sovitusti ja he voivat myös osallistua hoivakodin ryhmiin kuntoutussuunnitelmansa mukaisesti. Myös sauna on tukiasukkaiden käytössä.

 

 

 

Yhteystiedot

Lipen Hoivakoti
Turkhaudantie 149
12350 Turkhauta

Puhelimet:                            Vast. sh 040 7375362 (ark.8-16) Ohjaajat 019757288 (24h/vrk)

Sähköposti:                       jari.pirinen@lipenhoivakoti.fi

Powered by Aava 3