Toiminta

Toimintamme perustana ovat asumis- ja kuntoutuspalvelut. Asukkaamme ja asiakkaamme osallistuvat päivittäiseen toimintaan aktiivisesti. Arjessa harjoitellaan perustaitoja itsenäistä elämää varten. Opettelemme yhdessä esimerkiksi omasta ympäristöstä huolehtimista, henkilökohtaisen hygienian hoitoa, ruuanlaittoa ja lääkityksestä huolehtimista. Ryhmätoimintamme on hyvin monipuolista.Lisäksi käymme myös erilaisilla retkillä keskimäärin kerran kuukaudessa. Retkikohteitamme ovat olleet esimerkiksi Oitin pelastuslaitos, Linnanmäki, Korupaja sekä Kitarapaja.

Ryhmät

Esittelyjä joistakin ryhmistämme:

Musaryhmä: Asiakkaan vetämä ryhmä. Ryhmässä voidaan esimerkiksi pitää levyraati, musaesittely tai laulaa karaokea.

Bändipaja: Ohjaajan vetämää bänditoimintaa. Mahdollisuus myös opetella soittamaan jotain, vaikkei aiempaa kokemusta olisikaan. Bändimme esiintyy myös eri tapahtumissamme ja juhlissamme.

Reppuryhmä: Ohjaajan vetämänä keskustellaan tai opitaan uutta tietystä aihepiiristä. Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan. Aiheina esimerkiksi kuntoutuminen, sosiaaliset taidot, elämisen taidot, harrastukset jne.

Liikuntaryhmä: Liikutaan yhdessä monipuolisesti. Lajeina esimerkiksi jalkapallo, sähly, kävely, sauvakävely, kuntopiiri, keppijumppa, frisbeegolf, ultimate, keilailu ja uinti. Lisäksi meillä on kuntosalivuoro kaksi kertaa viikossa.

Peliryhmä: Pelataan yhdessä esimerkiksi pelikonsolia, lautapelejä tai mölkkyä.

 

 

 

Yhteystiedot

Lipen Hoivakoti
Turkhaudantie 149
12350 Turkhauta

Puhelimet:                            Vast. sh 040 7375362 (ark.8-16) Ohjaajat 019757288 (24h/vrk)

Sähköposti:                       jari.pirinen@lipenhoivakoti.fi

Powered by Aava 3